Wednesday, 29 February 2012

YA ALLAH ya tuhan ku .. knp la setiap kali nk exam ada ja masalah . dugaan tak henti2 .. mak cakap "ny sume dugaan masa belajar" .. kena selalu tabah ,, tapi hakikatnya .. anak mak neyh tak kuat :(( ..  nak mengadu tp takod ,..  kakak tawu apa jawapan mak .. sejak kejadian tu mak dah pesan "mak , tak mow lagi tengok kakak nges hanya sebab dy" .  ya ALLAH , kuatkan larh haty hambamu ini .. aku terima segala ketentuan mu .


p/s : bersyukur dengan apa yang kau ada , jangan terlalu merungut !   

Saturday, 18 February 2012

terentak haty ku . dgn sikap mu ...

 a bit difficult kalo org tu tak bole terima kita seadanya . kesabaran saya menpunyai limit jangan sampy satu masa seluruh kebaikan awak tertutup dengan kesalah awak sendiry . be careful .. tak semestinya orang bertudung biasa macam saya "tak jaga aurat' . biarlarh saya melakunnya dgn kerelaan saya . bukan dengan paksaan awak ! cuba larh bersyukur dengan kurniaan yang awak dapat . 

Tuesday, 14 February 2012

 this is the 1st tyme i hold the baby . bg feed lg .. mula tu kekok jgk lh nk pegang rasa mcm lembek2 ja" haha . chumill sgt tgk baby2 neyh  rasa mcm nk ada ank pulok. ehehe :]
tapi memandangkan dh msk labour room neyh takod pulok tengok ibu2 yang nk bersalin tb2 rasa mcm tak bersedia to be as a mother and wife" :] ,, kata madam jgn seronok nk kawen ja .. pk jgk apa jd lps tu .  
                   mula2 msk labour nk tgk delivery berkerot ja muka msg2.. doctor kata push" aku pulok rasa mcm nk push , huhu . aku tgk si suami kakak  ny dy pulok yg berpeloh2 .. hehe , perkataan yang aku paling suka kd labour " push lagi puan push , okeh good ! " rasa mcm ada dkt tempat perlawanan pulok haha . 

Friday, 10 February 2012

itu lh sbbnya org ckp 'dlm haty ada taman" . manusia tak dapat di pisahkan dengan perasaan sayang . since dh terjebak dgn prsaan syg ssh kita nk berpatah balek . tangisan seorg perempuan tu bkn la sekadar mntk dipujuk selalu tp mntk dihargai . ssh sgt ke nk hargai seorg ppuan ??? bg aku ktorg neyh nk kn perhatian ajew .. nk dihormati that all . tak perlu lh korg bg segala janji bagai kalo dh tawu diry sendiry tu tak dapat nk kotakan . 
JGN BERJANJI !  

Thursday, 9 February 2012

1st tyme :]

alhamdulilah . this is my first blog ,, setelah 3 kali buat tak jadi2 .. :] ,, biar apa org nk ckp yang penting usaha tangga kejayaan kn3 .. :)) .. rasa mcm kena stdy lg neyh .. hehe ..  ""saya bdk baru belajar , kalo salah tolong la tunjukkan".. jangan ngumpat2 ekhh.. || keep in touch uolss :))