Tuesday, 14 February 2012

 this is the 1st tyme i hold the baby . bg feed lg .. mula tu kekok jgk lh nk pegang rasa mcm lembek2 ja" haha . chumill sgt tgk baby2 neyh  rasa mcm nk ada ank pulok. ehehe :]
tapi memandangkan dh msk labour room neyh takod pulok tengok ibu2 yang nk bersalin tb2 rasa mcm tak bersedia to be as a mother and wife" :] ,, kata madam jgn seronok nk kawen ja .. pk jgk apa jd lps tu .  
                   mula2 msk labour nk tgk delivery berkerot ja muka msg2.. doctor kata push" aku pulok rasa mcm nk push , huhu . aku tgk si suami kakak  ny dy pulok yg berpeloh2 .. hehe , perkataan yang aku paling suka kd labour " push lagi puan push , okeh good ! " rasa mcm ada dkt tempat perlawanan pulok haha . 

No comments:

Post a Comment